Om oss

Bak Helenes Hjerter står det et fint lite team bestående av Marius, Karoline, Ivar Ola og Helene. I tillegg til dette har det vært stor hjelp og støtte i gode venner – takk! 

Bilde av Helene

Helene Opheim

Dette er gründeren bak Helenes Hjerter. En dag sommeren 2020 bestemte Helene seg for å lage hjertene i bursdagsgave til sin kjæreste og det ble en stor suksess. Hjertene falt i smak hos alle som fikk prøve, og tanken om å kunne spre litt ekstra glede til folket var plantet.

Med innspill fra gode venner, smakstesting og idémylding ble produktet skapt. Med hjertene ønsker Helene å spre litt ekstra glede inn i de tusen hjem, spesielt nå hvor vi kan trenge litt ekstra varme. Boende i hjertet av Oslo, Rodeløkka, har Helene en ambisjon om å nå ut til både Holmenkollen og Holmlia og lengre enn langt. Ta kontakt med Helene via helene@heleneshjerter.no

Et hjerte for byen og et hjerte for folket – et hjerte til deg!

Bilde av Karoline

Karoline H. Soldal

Vi er glad for å ha med grafisk illustratør Karoline på laget!

Hun har tegnet den fine logoen vår, og bidrar med tegninger, grafisk utforming og mange gode idéer.

Selv er hun stor fan av hjertene – både som konsept og selve smaken! Hun håper at flere får oppleve gleden av både å få hjertene, og gi dem til andre.

Hvis du ønsker å se de andre kreative tingene Karoline holder på med kan du finne henne som @KarolineMadeThis på Instagram.

Bilde av Marius

Marius Vetaas Thomassen

Hva hadde ikke disse hjertene vært foruten min samboer Marius sitt målrettede blikk på markedsføringen?

Runde på runde med hvem som har lyst på hjertene og hvordan vi skal få det glade budskap ut har ledet til denne lille nettbutikken, og hadde det ikke vært for at Marius var ivrig på Helene sin idé (og elsker hjertene!) er det ikke sikkert denne søte bedriften hadde tatt form i det hele tatt. I tillegg til å være en god støttespiller kan Marius takkes for markedsføringen, kritisk tenkning og gode idéer.

Vil du lese mer om denne hjertegode fyren kan du finne ham her https://mariusvt.com.

Ivar Ola Opheim

Ivar Ola Opheim

Vår egen fotograf, og Helenes pappa, nemlig Ivar Ola, står bak mange av bildene dere ser på denne nettsiden og på Facebook og Instagram.

Ivar Ola tar bilder av mennesker og natur, og du kan se flere av disse på foto100.no.

Dekorasjon på stuebordet
For noen du er glad i <3