Om hjertene

Bak Helenes Hjerter står det et fint lite team bestående av Marius, Karoline, Ivar Ola og Helene. Les mer om oss her. En dag sommeren 2020 bestemte Helene seg for å lage hjertene i bursdagsgave til sin kjæreste og det ble en stor suksess. Hjertene falt i smak hos alle som fikk prøve, og tanken om å kunne spre litt ekstra glede til folket var plantet. Med innspill fra gode venner, smakstesting og idémylding ble produktet skapt.

Hjertene i skål

Passer perfekt som en vertinnegave eller å ha stående på bordet til gjester som kommer på besøk.

Markus

Hjertene produseres i hjemmet til meg og Marius på Rodeløkka i Oslo. Her tas hygiene på alvor og vi ønsker at alle våre kunder skal ha en trygg og positiv opplevelse med oss. Foretaket er registrert hos Mattilsynet.

Hjertene kommer i totalt 8 ulike smaker og finnes i små og store størrelser. På de store hjertene kan du få påskrevet tekst som er personlig tilpasset den du vil gi gaven til!

Kanskje du vil gi en gave til en venn i karantene? Bursdagsgave til et søskenbarn? Valentines-gave til kjæresten? 

Muffins med hjerter

Kjæresten og jeg går og smugspiser av glasset hele tiden. Sønnen vår får innimellom, sitter i sofaen og koser seg og så fort han er ferdig med en peker han og sier «mer!»

Kjerstin

Akkurat nå selges hjertene i tre ulike kombinasjoner, og du legger inn hva slags tekst du ønsker i bestillingen. Produktvariantene er:

  • Mintbombe – Mange er glad i en frisk og god mintsmak og da er Mintbombe den perfekte gaven!
  • Fruktcoctail – Den herlige miksen av gode fruktsmaker fra både eple, sitron, mango, bringebær og kirsebær!
  • Gledesspreder – I tillegg til to av favorittene, sitron og bringebær, har denne spennende miksen med seg to stjerner – pistasj og butterscotch. Butterscotch har en mystisk smak som noen ville kalt for en kaffe/karamell-smak, mens andre synes minner mer om cola. Prøv den selv!

Hjertene holder seg best når du oppbevarer de i en lukket krukke. Det anbefales derfor at de ikke står permanent fremme i en serveringsskål. Dette for å unngå at hjertene ikke blir harde. Holdbarheten vil variere fra et par uker til et par måneder ut i fra hvordan de oppbevares.

Vi har ikke satt opp fraktmulighet enda, så inntil videre kan du legge inn en bestilling og hente de hos oss her på Rodeløkka. Du betaler med VIPPS når du henter hjertene. Dersom du ønsker å få hjertene tilsendt er dette mulig for et tillegg i prisen. Ta kontakt, eller skriv det i notatet med bestillingen, dersom dette er ønskelig! 🙂

Liker du Helenes hjerter og hva vi prøver å få til? Fortell gjerne en venn om oss, og følg med videre på Facebook og Instagram. Har du idéer til smaker? Send oss en melding!